La manacorina Maria Pérez participarà a l’Olimpíada Matemàtica Nacional

La imatge

 

L’alumna de segon d’ESO de l’IES Mossèn Alcover de Manacor, Maria Pérez Llull, es presentarà el proper dissabte 26 de juny, a l’Olimpíada Matemàtica Nacional representant a les Illes Balears. Ho farà després que fa només un mes ja va quedar finalista a les proves de la X edició de la Festa de les Matemàtiques de les Balears, celebrada precisament el passat 15 de maig.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad