Reformar Via Majorica costarà quasi 800.000 euros més del que estava previst

Problemes de clavegueram i pluvials fan pujar el projecte fins els 2,2 milions 

 

Una de les polèmiques del darrer ple municipal d’aquest dilluns va ser la pujada, en gairebé 800.000 euros respecte el pressupost del projecte tècnic inicial, de la reforma integral de Via Majorica, un dels principals carrers d’entrada a la ciutat des de Palma, que passarà de costar 1,5 millions a més de 2,2. “Ens preocupa que primer s’anunciï i es publiqui una quantitat i després sigui una altra completament diferent”, critica la portaveu popular, Maria Antònia Sansó.

I és que fa tan sols dos mesos i mig, la delegació d’Urbanisme anunciava el rentat de cara integral del carrer, per “millorar i dignificar l’entrada natural a la ciutat de Manacor”, i per convertir Via Majorica “en un bulevard que doni més protagonisme al vianant enfront de el cotxe”.

En aquells dies la responsable de l’Urbanisme local, Núria Hinojosa, avançava que s’ampliarien les voreres i es milloraria l’estat de la calçada, sense canviar el sentit de la circulació de vehicles. A més de la construcció d’una rotonda a la intersecció amb la ronda de Felanitx, que du ja mesos tancada a causa dels múltiples accidents de trànsit que es registraven.

“Han sorgit problemes de clavegueram i pluvials, de manera que la solució tècnica és ara més costosa”, conclou la regidora d’Urbanisme; “És un projecte que ha de donar solucions als nombrosos problemes que presenta aquesta via, i per tant hem de ser rigorosos en el projecte i resoldre tot el necessari perquè sigui eficient”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad