L’Hospital dedica una sala a la infermera Pilar Gómez Peñalba

El servei de Radiologia ha dedicat la sala de mamografies a la infermera jubilada aquest mes de març

 

El servei de Radiologia ha dedicat la sala de les mamografies a la infermera de la Unitat, Pilar Gómez Peñalba per la seva gran tasca amb les pacients.  La infermera, que s’ha jubilat aquest mes de març, ha estat l’encarregada de comunicar, acompanyar i ajudar a les pacients que es trobaven en el procés de diagnòstic.

 Aquests divendres matí, l’Hospital de Manacor i el servei de Radiologia han volgut reconèixer públicament la gran tasca que ha duit a terme al llarg d’aquests anys, i se li ha dedicat la sala 3 de les mamografies amb una placa que ha descobert amb la directora gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, la cap del servei de Radiologia, Maria Isabel Galarraga i una àmplia representació dels seus companys de feina.

La Directora Gerent ha dirigit unes paraules a Pilar recordant que ha estat un referent en el món de la infermeria després de vint-i-dos anys de feina. Un reconeixement públic a la seva vàlua.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad