L’Hospital dedica una sala a la infermera Pilar Gómez Peñalba

El servei de Radiologia ha dedicat la sala de mamografies a la infermera jubilada aquest mes de març

 

El servei de Radiologia ha dedicat la sala de les mamografies a la infermera de la Unitat, Pilar Gómez Peñalba per la seva gran tasca amb les pacients.  La infermera, que s’ha jubilat aquest mes de març, ha estat l’encarregada de comunicar, acompanyar i ajudar a les pacients que es trobaven en el procés de diagnòstic.

 Aquests divendres matí, l’Hospital de Manacor i el servei de Radiologia han volgut reconèixer públicament la gran tasca que ha duit a terme al llarg d’aquests anys, i se li ha dedicat la sala 3 de les mamografies amb una placa que ha descobert amb la directora gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, la cap del servei de Radiologia, Maria Isabel Galarraga i una àmplia representació dels seus companys de feina.

La Directora Gerent ha dirigit unes paraules a Pilar recordant que ha estat un referent en el món de la infermeria després de vint-i-dos anys de feina. Un reconeixement públic a la seva vàlua.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad