La biblioteca vol ampliar horaris els dissabtes capvespre i diumenge matí

Perquè els estudiants la puguin utilitzar com a sala d’estudis les setmanes abans d’examens

 

La xarxa de biblioteques públiques de l’ajuntament de Manacor vol ampliar els seus horaris. Així ho ha fet saber el responsable polític de l’àrea cultural, Mateu Marcé, que, referint-se sobretot a la situada dins el claustre de Sant Vicenç Ferrer, va anunciar que estan intentant quadrar horaris amb el personal per poder obrir dues hores més entre setmana, i enlloc de tancar a les 20 fer-ho a les 22 hores, ampliar la jornada fins els dissabtes capvespre i fins i tot obrir els diumenges dematí.

“Intentarem donar les màximes facilitats per adaptar-nos als nostres estudiants i perquè puguin fer servir la biblioteca com a sala d’estudi ara que arriba el final de curs i les proves de selectivitat”, explica Marcé, que vol trobar “la fórmula més viable”, per utilitzar les 182 hores extres anuals en que la biblioteca podria obrir fora del seu horari habitual. Estaríem parlant doncs d’entre tres i cinc setmanes d’ampliació coincidint amb les darreres de secundària.

Sobre si es possible que aquest augment d’hores s’apliqui també als demés espais similars del municipi, Marcé diu que des del consistori es faran esforços perquè així sigui i no descarta que almenys la biblioteca de Porto Cristo també pugui ampliar la seva obertura en qüestió de setmanes. Encara que la decisió s’ha de prendre conjuntament amb els professionals tècnics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad