L’Hospital reconeix als sis treballadors que s’han jubilat enguany

La imatge

 

L’hospital de Manacor ha reconegut als sis treballadors que s’han jubilat enguany, als quals se’ls ha fet entrega d’un reconeixement per aquests anys de feina. També s’ha donat un regal a Antònia Domenge, l’auxiliar d’infermeria que ha realitzat el betlem que decora el rebedor del centre hospitalari. Un representant de cada un del serveis que han participat en el II Concurs de Decoració de Nadal ha recollit un altre obsequi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad