Troben devora Na Capellera el cèrvol robat dimecres a Sa Bassa

La imatge

 

Finalment i després de dies de recerca nadalenca, la Policia Local de Manacor ha recuperat el cérvol lluminós de Sa Bassa. Ha estat avui de matí devora el camp de futbol de Na Capellera i sembla que en bon estat de ‘salut’. Tant els agents municipal com l’Ajuntament ha volgut donar les gràcies “a totes les persones que han col·laborat en la seva troballa!”. 

Roben un dels cèrvols nadalencs de Sa Bassa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad