Manacor acull l’únic concert de Pau Vallvé a l’illa

La promotora manacorina Nohihatemps torna i anuncia un nou concert per dia 9 de gener a les 19h a L’Auditori de Manacor. Es tracta del músic català Pau Vallvé, que presentarà el seu darrer disc La vida és ara (Autoedició, 2020). Un disc gravat durant el confinament i que ell mateix explica d’aquesta manera:

“Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància.

El vaig gravar tot jo sol allà tancat, amb els instruments que tenia. I va ser la meva rutina i la meva única ocupació en aquells 75 llargs dies. Estic molt content amb el resultat, inclús m’atreviria a dir que més content que mai! Moltes ganes que l’escolteu!”.

El passat 16 de setembre va començar la gira i ràpidament es va penjar el cartell d’entrades exhaurides pràcticament a tots els concerts. De moment, l’única aturada a Mallorca prevista es la de dia 9 de gener a Manacor. Una oportunitat única per veure aquest gran músic i una oportunitat (i un necessitat) per recolçar el sector cultural que viu moments de desesperació i crisi.

Les entrades surten a la venda dia 22 de desembre a través de la página web www.teatredemanacor.cat o de manera presencial al Teatre de Manacor i Auditori (consultar horaris)

Organitza Nohihatemps

Sonoritza Audiomosso

amb la col.laboració del Teatre de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad