Manacor acull l’únic concert de Pau Vallvé a l’illa

La promotora manacorina Nohihatemps torna i anuncia un nou concert per dia 9 de gener a les 19h a L’Auditori de Manacor. Es tracta del músic català Pau Vallvé, que presentarà el seu darrer disc La vida és ara (Autoedició, 2020). Un disc gravat durant el confinament i que ell mateix explica d’aquesta manera:

“Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància.

El vaig gravar tot jo sol allà tancat, amb els instruments que tenia. I va ser la meva rutina i la meva única ocupació en aquells 75 llargs dies. Estic molt content amb el resultat, inclús m’atreviria a dir que més content que mai! Moltes ganes que l’escolteu!”.

El passat 16 de setembre va començar la gira i ràpidament es va penjar el cartell d’entrades exhaurides pràcticament a tots els concerts. De moment, l’única aturada a Mallorca prevista es la de dia 9 de gener a Manacor. Una oportunitat única per veure aquest gran músic i una oportunitat (i un necessitat) per recolçar el sector cultural que viu moments de desesperació i crisi.

Les entrades surten a la venda dia 22 de desembre a través de la página web www.teatredemanacor.cat o de manera presencial al Teatre de Manacor i Auditori (consultar horaris)

Organitza Nohihatemps

Sonoritza Audiomosso

amb la col.laboració del Teatre de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad