L’Ajuntament tanca indefinidament i amb barrera el carrer de Ciutat

Es pretén ‘pacificar’ el centre, guanyar un nou espai per a les persones i crear un eix comercial des de Sant Jaume fins a sa Bassa

 

El carrer Joan Lliteres, popularment conegut com a carrer de Ciutat entre els manacorins, quedarà tancat al trànsit rodat de manera indefinida com a primera mesura del procés de ‘pacificació’ del centre històric i per afavorir l’ús comercial de l’eix que va de la plaça de Sant Jaume (on hi ha l’aparcament soterrat gratuït les dues primeres hores) fins a Sa Bassa.

De fet ja s’ha instal·lat una barrera física permanent que serà vigilada per la Policia Local, que tan sols obrirà diàriament des de les 8,30 fins les 11,30 del matí per deixar passar els camions o les furgonetes gran de suministrament als comerços de la zona.

Avui el batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat pel regidor Sebastià Llodrà i agents de la Policia Local, han presentat la iniciativa, que amplia l’acció que ja es va dur a terme durant la passada campanya nadalenca “i que tants bons resultats va dur”. Ara però, no hi ha data per tornar a obrir el carrer de Ciutat.

Així mateix però, totes aquelles petites furgonetes de repartiment i els vehicles dels veïnats del carrer que necessitin accedir a les seves cotxeres, podran fer-ho des dels carrers laterals sense cap problema. “Amb això volem evitar sobretot el pas innecessàri de cotxes i guanyar un nou espai pels peatons”, ha dit Oliver. “La intenció és que sigui com un centre comercial a l’aire lliure, amb l’al·licient a més que ets pots creuar amb la gent que coneixes”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad