Les obres del nou Simó Ballester duraran 10 mesos

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda la licitació de les obres d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester. Un projecte que surt a licitació per  1.990.726 euros i té un termini d’execució de 10 mesos.

El projecte suposa una important ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor, que donarà resposta a les necessitats d’infraestructures del centre i el dotarà com a Centre Integrat d’Ensenyaments Elementals de Música.

Projecte d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester, a Manacor

Amb un pressupost de més d’1’9 milions d’euros el projecte de reforma del centre contempla importants actuacions a més de la incorporació de l’edifici dels Sementals al centre.

El projecte té com a principal finalitat  l’adequació d’un edifici existent per a ús docent, intentant aprofitar el màxim possible la infraestructura existent de l’edifici dels Sementals, formant part de l’ampliació de les instal·lacions de l’actual CEPIEEM Simó Ballester de Manacor i adaptar-lo a la seva activitat com a centre integrat de música. El projecte inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar a pati escolar.

A la planta baixa es preveu situar-hi les estances destinades a l’escola infantil que consten de 6 aules, 2 sales de psicomotricitat, els banys d’alumnes i de personal a més de dues estances auxiliars. També es preveu una zona de vestíbul d’accés per les estances situades en planta primera. Aquest vestíbul està separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que no es puguin creuar els usuaris de l’escola infantil amb aquells que faran ús de les instal·lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la planta primera s’ubicaran les dependències destinades a desenvolupar l’activitat musical, un total de 3 grans unitats funcionals. A la façana de l’Avinguda dels Pins de Sa Torre, les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte per instal•lacions i l’ascensor que comunica els 3 nivells de l’edifici i 2 lluernaris.

Finalment a la façana del carrer Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, una estança que té ús de fonoteca videoteca i biblioteca i finalment una sala de majors dimensions destinada a usos polivalents.

Totes aquestes accions beneficiaran tant als 381 alumnes actuals com als futurs, i també a la resta de la comunitat educativa.

Print Friendly, PDF & Email