Les obres del nou Simó Ballester duraran 10 mesos

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda la licitació de les obres d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester. Un projecte que surt a licitació per  1.990.726 euros i té un termini d’execució de 10 mesos.

El projecte suposa una important ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor, que donarà resposta a les necessitats d’infraestructures del centre i el dotarà com a Centre Integrat d’Ensenyaments Elementals de Música.

Projecte d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester, a Manacor

Amb un pressupost de més d’1’9 milions d’euros el projecte de reforma del centre contempla importants actuacions a més de la incorporació de l’edifici dels Sementals al centre.

El projecte té com a principal finalitat  l’adequació d’un edifici existent per a ús docent, intentant aprofitar el màxim possible la infraestructura existent de l’edifici dels Sementals, formant part de l’ampliació de les instal·lacions de l’actual CEPIEEM Simó Ballester de Manacor i adaptar-lo a la seva activitat com a centre integrat de música. El projecte inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar a pati escolar.

A la planta baixa es preveu situar-hi les estances destinades a l’escola infantil que consten de 6 aules, 2 sales de psicomotricitat, els banys d’alumnes i de personal a més de dues estances auxiliars. També es preveu una zona de vestíbul d’accés per les estances situades en planta primera. Aquest vestíbul està separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que no es puguin creuar els usuaris de l’escola infantil amb aquells que faran ús de les instal·lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la planta primera s’ubicaran les dependències destinades a desenvolupar l’activitat musical, un total de 3 grans unitats funcionals. A la façana de l’Avinguda dels Pins de Sa Torre, les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte per instal•lacions i l’ascensor que comunica els 3 nivells de l’edifici i 2 lluernaris.

Finalment a la façana del carrer Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, una estança que té ús de fonoteca videoteca i biblioteca i finalment una sala de majors dimensions destinada a usos polivalents.

Totes aquestes accions beneficiaran tant als 381 alumnes actuals com als futurs, i també a la resta de la comunitat educativa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad