El ConectaBalear arrassa 3-0 el F.C. Barcelona

El ConectaBalear guanya el FC Barcelona amb una actuació espectacular en defensa i atac davant un Barça Voleibol que encaixa tres sets davant el bon servei dels locals i un joc ordenat. Primer parcial amb clar domini de l’equip local. Primers punts de tempteig per parts iguals fins el 7-7, quan el ConectaBalear va protagonitzar un clar domini gràcies a un servei potent que va complicar la recepció i el joc visitant, fins a situar-se en una distància de 7 punts.

En el segon set el ConectaBalear ja va entrar molt bé en joc amb un parcial de 5-1 que va impedir el Barça refer-se de la derrota del primer set. Una tímida reacció dels visitants a mitjan set no fou suficient Els errors no forçats del Barça, unit a les bones actuacions en servei de Vanole i Filter, van fer impossible la remuntada blaugrana.

La tercera màniga fou similar. Joc ràpid i ofensiu del ConectaBalear, liderat per un Thiago Vanole que va acumular 15 punts, 7 dels quals de servei. Aviat la diferència va ser de 10-2 amb petició de temps mort per part del tècnic Freddy Mosquera.

CONECTABALEAR CV MANACOR-BARÇA VOLEIBOL: 3-0

PARCIALS: (25-19), (25-17), (25-12)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Lorente R., Filter C., López A. D.. Rodriguez A., Martins R. y Piris A. (L). També jugaren Gallego M., Chourio A., Cabrer J.F., y Gibanel S. i Mesquida X.

BARÇA VOLEIBOL: Morato F., Sanchís I. Guerra S., Madaloz L., Da Silva C., Domenech J. y Galindo A. (L). També jugaren Campos M., Belda L.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad