El ConectaBalear arrassa 3-0 el F.C. Barcelona

El ConectaBalear guanya el FC Barcelona amb una actuació espectacular en defensa i atac davant un Barça Voleibol que encaixa tres sets davant el bon servei dels locals i un joc ordenat. Primer parcial amb clar domini de l’equip local. Primers punts de tempteig per parts iguals fins el 7-7, quan el ConectaBalear va protagonitzar un clar domini gràcies a un servei potent que va complicar la recepció i el joc visitant, fins a situar-se en una distància de 7 punts.

En el segon set el ConectaBalear ja va entrar molt bé en joc amb un parcial de 5-1 que va impedir el Barça refer-se de la derrota del primer set. Una tímida reacció dels visitants a mitjan set no fou suficient Els errors no forçats del Barça, unit a les bones actuacions en servei de Vanole i Filter, van fer impossible la remuntada blaugrana.

La tercera màniga fou similar. Joc ràpid i ofensiu del ConectaBalear, liderat per un Thiago Vanole que va acumular 15 punts, 7 dels quals de servei. Aviat la diferència va ser de 10-2 amb petició de temps mort per part del tècnic Freddy Mosquera.

CONECTABALEAR CV MANACOR-BARÇA VOLEIBOL: 3-0

PARCIALS: (25-19), (25-17), (25-12)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Lorente R., Filter C., López A. D.. Rodriguez A., Martins R. y Piris A. (L). També jugaren Gallego M., Chourio A., Cabrer J.F., y Gibanel S. i Mesquida X.

BARÇA VOLEIBOL: Morato F., Sanchís I. Guerra S., Madaloz L., Da Silva C., Domenech J. y Galindo A. (L). També jugaren Campos M., Belda L.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad