Els manacorins hauran de pagar 175.000 euros als bancs el 2021

És el que cobraran a l’Ajuntament per tenir-hi els doblers

 

Tots els manacorins hauran de pagar l’any que ve 175.000 euros en taxes a distints bancs. Aquesta és la xifra que cobraran a l’ajuntament de Manacor per tenir-hi els 41,8 milions d’euros que s’han anat acumulant des de la crisi i l’entrada en vigor de la llei Montoro, que estava destinada a contenir la despesa municipal i eixugar els deutes de distints consistoris de l’estat.

Així, en aquests moments el líquid de l’Ajuntament no sols no reporta cap benefici en forma d’interessos cap el client, sino que al contrari li toca pagar. I la quantitat encara seria més elevada si no fos que aquests quasi 42 milions s’han anat repartint en ‘troços’ més petits en distintes entitats financeres, a fi que el cobrament de taxes obligatòries sigui el mínim possible, ja que passada una determinada quatitat els interessos a la inversa es disparaven.

La derogació de la Llei Montoro faria possible que aquest remanent de tresoreria que s’ha anat acumulant durant una dècada, es pogués destinar a molts dels projectes de modernització i necessitats que s’han anat acumulant al municipi i que prest podrien començar a fer-se realitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad