Expedients per deixar mobles abandonats al carrer del Goya

Es preveuen sancions d’entre 750 i 1.500 euros

 

Tot i que ja no hi ha contenidors a la zona centre de Manacor, encara hi ha persones que continuen deixant incomprensiblement residus on recorden que hi eren. Però no tan sols bosses de fems, sino també voluminosos com geleres o mobiliari típic de menjador.

Un d’aquests punts negres encara actiu és al cap de cantó del carrer Pare Andreu Fernández (el de l’antic cine Goya) amb el carrer del Pou Fondo, on aquest dilluns tècnics Medi Ambient i agents de la Policia Local s’han personat al lloc i han pogut identificar la procedència dels residus.

Això vol dir que després d’aixecar la pertinent acta ara podran obrir dos expedients per investigar els fets i, si escau, s’iniciaran procediments sancionadors per incompliment de l’ordenança de neteja viària. Es preveuen sancions de 750 a 1.500 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad