Els alumnes del Mossèn acudeixen amb falda a classe

La imatge

 

Seguint altres exemples d’instituts mallorquins com l’IES Calvià o l’IES Son Ferrer, alumnes de l’institut Mossèn Alcover de Manacor també han acudit aquesta setmana amb falda a classe, per reivindicar els drets que tenen de poder vestir com vulguin sense que això suposi una discriminació. Aquesta iniciativa ve arrel que fa unes setmanes un jove basc contés a Twitter com havia sofert buylling per aquesta rao.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad