L’Institut Hípic invertirà 400.000 euros en reformes a l’hipòdrom durant 2021

Ahir s’aprovaren per unanimitat els pressupostos de l’any que ve

 

La Junta Rectora de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca ha aprovat els pressupostos de l’entitat per a l’exercici 2021. L’aprovació es va fer sense cap vot en contra, la qual cosa permetrà realitzar les inversions previstes per a l’any vinent. Pel que fa a Manacor s’està tramitant un projecte de millores de les instal·lacions de més de 400.000 euros, que, entre altres actuacions, inclou la reforma de la cantina, la millora de les grades i la reforma dels banys de l’hipòdrom.

Els nous pressupostos contemplen una reducció de l’aportació del Consell, el que ha obligat a l’IEHM a reajustar algunes partides, com la destinada al conveni amb la Federació Balear de Trot, que es veurà reduïda en un 7% respecte a 2020. El Consell de Mallorca aposta per l’autofinançament del trot, idea que es veu reforçada pels convenis signats per FBT amb operadors d’apostes com PMU o Zeturf, que permetran a mitjà i llarg termini a la Federació autogestionar l’esport i tenir una autonomia financera.

La redistribució de les partides contempla una fort inversió en les instal·lacions, de 1,8 milions d’euros durant els exercicis 2019-2021 en els hipòdroms de Palma i Manacor, que es faran efectives en els mesos vinents.

Entre altres coses, ja estan adjudicades les obres de canvi de l’arena de la pista de Son Pardo, que permetrà durant aproximadament 3 anys tenir el traçat en condicions òptimes per a la competició. També s’estan licitant les obres per a la nova canalització d’aigua potable de Son Pardo, que suposarà una major eficiència i estalvi d’aquest recurs.

Aquests pressupostos han suposat un gran esforç per part de l’IEHM per optimitzar els recursos per poder mantenir el seu compromís de millorar les instal·lacions dels recintes hípics fins a final de legislatura.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad