Continua la desescalada d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Dades que conviden a l’esperança

 

El descens de la taxa de nous contagis al nucli urbà de Manacor i de PCRs positives per dia fetes a l’ambulatori de Sa Torre, també comença a tenir corelació en la baixada d’ingressats a l’Hospital comarcal. Perquè si fa tan sols dues setmanes parlàvem d’una vintena de pacients amb Covid a la tercera planta, avui dijous aquesta xifra ha baixat més de la meitat i ja ‘només’ són 9. Lamentablement també s’hi han de sumar els 5 que encara són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad