Continua la desescalada d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Dades que conviden a l’esperança

 

El descens de la taxa de nous contagis al nucli urbà de Manacor i de PCRs positives per dia fetes a l’ambulatori de Sa Torre, també comença a tenir corelació en la baixada d’ingressats a l’Hospital comarcal. Perquè si fa tan sols dues setmanes parlàvem d’una vintena de pacients amb Covid a la tercera planta, avui dijous aquesta xifra ha baixat més de la meitat i ja ‘només’ són 9. Lamentablement també s’hi han de sumar els 5 que encara són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad