Es construirà una rotonda a la carretera de Felanitx per voltar a Son Macià

El projecte anirà acompanyat del reasfaltat de tota la via entre els dos pobles

 

L’encreuament situat aproximadament al quilòmetre dos de la carretera que va de Manacor a Felanitx, serà remodelat per transformar-lo en una rotonda. Així ho ha confirmat l’Ajuntament, que recorda que la direcció general d’Infraestructures del Consell de Mallorca ha inclòs el projecte de cara a l’any que ve per intentar millorar la seguretat d’aquest punt. El que donarà resposta a un vella reivindicació macianera per la perillositat del gir, que es troba situat a una zona de canvi de rassant de difícil visibitat.

Així mateix la construcció de la rotonda anirà acompanyada del reasfaltat de tota la carretera entre els dos pobles, ja molt malmenada per clots i moltes zones excessivament desgastades que fan que la conducció sigui sorollosa i no massa estable. Està previst que en breu es puguin licitar les obres conjuntament tan d’un com de l’altre projecte.

El que encara quedarà pendent però, serà la reforma i rehabilitació de la carretera que va precisament des de l’encreuament fins el poble de Son Macià, que inexplicablement encara no és responsabilitat del Consell tot i ser clarament una carretera i no un camí. Amb la qual cosa és un dels pocs exemples que encara queden a l’illa en que una via d’aquestes característiques ha de ser gestionada per l’Ajuntament, que de moment ja ha dit que no pot fer front als 350.000 euros que costaria la reforma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad