Manacor ja compta a un punt ambulant per fer proves PCR

El seu objectiu és el de descongestionar el centre de salut

 

El Centre de Salut Sa Torre de Manacor compta des d’aquesta setmana amb un punt ambulant per fer proves PCR i serologies del Centre de Coordinació Central Covid. Hi serà de dilluns a diumenge amb un horari de 10h a 18h i el seu objectiu és el de descongestionar l’ambulatori. Només hi poden accedir les persones que hi siguin derivades pels serveis sanitaris.

L’Ajuntament de Manacor ha acollit aquest divendres una reunió de seguiment entre el departament de Salut Pública del Govern de les Illes Balears, el centre coordinador Central Covid i representants mèdics i d’infermeria del Centre de Salut Sa Torre de Manacor. Hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Serveis Socials, Carme Gomila, a més de la mediadora cultural, Zohra Laaroussi.

A la reunió s’ha abordat l’augment de la incidència del virus a Manacor i Porto Cristo, i s’han acordat línies d’acció entre les diferents administracions, a més de properes reunions de seguiment amb l’objectiu de frenar la corba ascendent. Entre les principals actuacions, destaca la necessitat de reforç de la tasca de sensibilització de la població, pel que des de l’Ajuntament de Manacor s’ha reiterat la petició a la Conselleria de Salut de poder disposar d’informadors al municipi que realitzin aquesta labor de prevenció i sensibilització. D’altra banda, també s’ha constatat la necessitat que els cossos de Policia Local i Policia Nacional actuïn de manera coordinada amb l’objectiu de sumar esforços.

Per part del Departament de Medi Ambient, es continuen fent les tasques diàries de desinfecció de dels punts sensibles del municipi, com ara accessos a escoles, centres de salut i residències. Des de l’Ajuntament de Manacor es treballa per complir amb tots els protocols de seguretat, no només a les instal·lacions municipals, sinó també perquè el municipi pugui baixar la corba ascendent de contagis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad