Rafel Nadal tindrà un carrer amb el seu nom a Sant Llorenç

L’Ajuntament ha donat compte al Ple municipal de l’inici de l’expedient per a la seva declaració de fill adoptiu

 

Ara que es compleixen dos anys de la fatídica torrentada que va afectar al Llevant de Mallorca ocasionant desperfectes materials i un gran dolor degut a la mort de tretze persones, l’ajuntament de Sant Llorenç vol reconèixer la solidaritat, generositat i altruisme de les persones varen fer que el municipi ben aviat pogués caminar cap a la normalitat.

“A dia d’avui, el que ens queda d’aquesta duríssima vivència és el record de la gran lliçó d’humanitat que ens van donar les milers de persones que ens van ajudar”, ha explicat avui l’equip de govern llorení. Una d’aquestes persones va ser Rafel Nadal, qui es va sumar als efectius de voluntariat que anaren al municipi a ajudar a llevar el fang demostrant el seu afecte, a més d’organitzar una cursa solidària de la que se’n va extreure un milió d’euros per a totes les persones afectades.

És sabut per la gent, que la vinculació de Rafel Nadal amb el municipi de Sant Llorenç des Cardassar és especial, no només pels llaços familiars, sinó també per les amistats. El seu afecte cap a tot el municipi ha quedat demostrat i per això, i en agraïment a la seva generositat, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i en nom de totes les persones del municipi, vol reconèixer a la seva persona declarant-lo fill adoptiu del municipi i anomenant un carrer del poble de Sant Llorenç amb el seu nom. Amb el decret de batlia que s’adjunta s’inicia l’expedient de nomenament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad