L’Ajuntament gasta 25.000 euros en reparar la teulada de Ses Comes

Les obres han consistit a canviar parcialment la coberta inclinada i l’enderroc i posterior construcció d’un nou forjat damunt els magatzems de la planta baixa 

 

L’Ajuntament de Manacor ha finalitzat les obres del canvi parcial de la coberta inclinada del Col·legi Públic de Ses Comes de Porto Cristo. Les obres han consistit a canviar parcialment la coberta inclinada, l’enderroc i posterior construcció d’un nou forjat damunt els magatzems de la planta baixa del centre, incloent la part que queda situada damunt el gimnàs. Concretament, s’ha construït una coberta inclinada de teula àrab amb aïllament tèrmic i impermeabilització, a més del sanejat i referit de la jàssera portant.

D’aquesta manera s’ha donat resposta a les deficiències que requerien de la reparació de desperfectes, així com de la millora d’alguns elements. El projecte ha tingut un cost de 25.271,12 euros. Una vegada han finalitzat les obres, la brigada municipal ha pintat les parts afectades per la reforma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad