Jostissi de Carreró ja es pot llogar ‘on-line’

Avui es projecte al Festival Internacional de Cinema de Sitges

 

La pel·lícula ‘Jostissi de carreró’, dirigida per Pedro Miralles i filmada a Porto Cristo, ja és al Festival Internacional de Cinema de Sitges on avui serà projectada a les 21 hores dins la secció Brigadoon. Amb ella hi han viatjat alguns del seus actors i guionistes que presentaran la cinta, ja de culte, homenatge als films dels anys vuitanta i noranta de la productora Cannon protagonitzats per Charles Bronson.

De fet i aprofitant la projecció de ‘Jostissi de carreró’ a Sitges, el festival, a través de la seva pàgina web, ha penjat la pel·lícula que fins dia 18 d’aquest mes podrà ser llogada on-line a fi de poder ser vista per la major quantitat d’espectadors possibles de dins i fora de Mallorca, a un preu de cinc euros. Aquest és l’enllaç per si vos vareu perdre alguna de les projeccions illenques o bé la voleu tornar a veure: https://on.sitgesfilmfestival.online/film/jostissi-de-carrero/?fbclid=IwAR2WcdBAKWLfi4NzzUmR6IWRN_gpTT_RpAgNvymt3jRNWWL5-34dEO6MhWE

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad