Jostissi de Carreró ja es pot llogar ‘on-line’

Avui es projecte al Festival Internacional de Cinema de Sitges

 

La pel·lícula ‘Jostissi de carreró’, dirigida per Pedro Miralles i filmada a Porto Cristo, ja és al Festival Internacional de Cinema de Sitges on avui serà projectada a les 21 hores dins la secció Brigadoon. Amb ella hi han viatjat alguns del seus actors i guionistes que presentaran la cinta, ja de culte, homenatge als films dels anys vuitanta i noranta de la productora Cannon protagonitzats per Charles Bronson.

De fet i aprofitant la projecció de ‘Jostissi de carreró’ a Sitges, el festival, a través de la seva pàgina web, ha penjat la pel·lícula que fins dia 18 d’aquest mes podrà ser llogada on-line a fi de poder ser vista per la major quantitat d’espectadors possibles de dins i fora de Mallorca, a un preu de cinc euros. Aquest és l’enllaç per si vos vareu perdre alguna de les projeccions illenques o bé la voleu tornar a veure: https://on.sitgesfilmfestival.online/film/jostissi-de-carrero/?fbclid=IwAR2WcdBAKWLfi4NzzUmR6IWRN_gpTT_RpAgNvymt3jRNWWL5-34dEO6MhWE

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad