La Policia desallotja un botellot de 21 persones al polígon agroalimentari

A més de denunciar altres infraccions per part dels seus participants  

 

La Policia Local de Manacor va intervenir el dissabte vespre un botellot al polígon agroalimentari de Manacor. Els agents locals varen denunciar vint-i-una persones per fer botellot, alhora que es varen denunciar altres infraccions per part dels seus participants, com ara no fer ús de la màscara, fumar a la via pública i tirar les deixalles fora dels contenidors. Cal recordar que els botellots estan prohibits a totes les vies i espais públics des del passat mes de juliol, degut a les mesures sanitàries per fer front a la Covid19.

Al mateix polígon agroalimentari, la Policia Local va procedir també a la detenció d’un jove que conduïa sense el preceptiu carnet de conduir, podent posar en perill les persones que es trobaven al lloc dels fets. Donada la situació, la Policia Local va desallotjar l’àrea fins que es va poder restablir la normalitat i, així, evitar també més infraccions.

D’altra banda, la Policia Local de Manacor ha procedit al llarg del cap de setmana a la investigació i detenció de set persones per conduir vehicles sota els efectes de les begudes alcohòliques a la ciutat de Manacor. Dos dels detinguts tampoc no disposaven de carnet de conduir. Totes aquestes persones han estat traslladades a les dependències policials i, en el transcurs d’aquesta setmana passaran a disposició de les autoritats judicials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad