Els ingressats per coronavirus baixen ja dels 10

Bona evolució des del passat divendres

 

El nombre d’ingressats totals per coronavirus a l’hospital de Manacor continua baixant. Durant aquest passat cap de setmana la reducció ha estat notable i s’ha passat dels 13 a 9 pacients positius de Covid, més d’un 30% menys que el passat divendres, darrer dia del que se’n tenen dades. D’aquesta manera i parlant amb propietat, ara mateix al centre hi ha aïllat vuit malalts de coronavirua a la tercera planta i tan sols un a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera de la seva evolució. Així idò, no hi ha el temut col·lapse a l’hospital i la segona onada, de moment, està controlada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad