Els ingressats per coronavirus baixen ja dels 10

Bona evolució des del passat divendres

 

El nombre d’ingressats totals per coronavirus a l’hospital de Manacor continua baixant. Durant aquest passat cap de setmana la reducció ha estat notable i s’ha passat dels 13 a 9 pacients positius de Covid, més d’un 30% menys que el passat divendres, darrer dia del que se’n tenen dades. D’aquesta manera i parlant amb propietat, ara mateix al centre hi ha aïllat vuit malalts de coronavirua a la tercera planta i tan sols un a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera de la seva evolució. Així idò, no hi ha el temut col·lapse a l’hospital i la segona onada, de moment, està controlada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad