Els ingressats per Covid a l’hospital pugen fins a la dotzena

Es romp lleugerament la tendència positiva experimentada els darrers dies

 

Avui divendres hi ha un ingressat per coronavirus més que ahir a la tercera planta de l’hospital comarcal de Manacor, el que significa que encara no s’ha aconseguit tornar a baixar de la desena de positius. En aquests moments són dotze, repartits entre els 9 que són a llits de planta i 3 més que encara resten a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es romp així lleugerament la tendència descendent que venia mantenit-se durant els darrers dies. De totes maneres el centre hospitalari no presenta en cap cas una situació preocupant pel que fa a infectats de Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad