Els ingressats per Covid a l’hospital pugen fins a la dotzena

Es romp lleugerament la tendència positiva experimentada els darrers dies

 

Avui divendres hi ha un ingressat per coronavirus més que ahir a la tercera planta de l’hospital comarcal de Manacor, el que significa que encara no s’ha aconseguit tornar a baixar de la desena de positius. En aquests moments són dotze, repartits entre els 9 que són a llits de planta i 3 més que encara resten a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es romp així lleugerament la tendència descendent que venia mantenit-se durant els darrers dies. De totes maneres el centre hospitalari no presenta en cap cas una situació preocupant pel que fa a infectats de Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad