El pas soterrat del tren, un niu de brutor i perills pels veïnats

Molts es queixen del mal estat de manteniment i la poca seguretat

 

Entre la por de passar-hi i no fer la volta sencera fins a l’estació i la vergonya de veure com un pas que hauria de ser comú i hauria d’estar ben net i habilitat, s’ha convertit en un niu de brutor i problemes. La degradació constant de el pas de vianants subterrani del tren, ubicat a la ronda de Felanitx de Manacor, suma un nou capítol.

I es que durant els darrers dies aquesta zona ha estat, de nou, objecte de el vandalisme amb noves zones de cablejat trencat al seu interior, el que vol dir que de nit, a més ja ni està il·luminat. Però per a més inri, la brutor ha augmentat i ja hi ha diversos matalassos i flassades pels costats amb signes que han estat usats.

Així doncs la imatge que ofereix és lamentable i ha estat denunciada per diversos usuaris que cada dia han de passar-hi i que han mostrat la seva preocupació pel manteniment deficitari d’aquesta infraestructura, amb rampes i escalons plens de vidres trencats i pintades amb missatges a les parets, a més de la brutícia a terra, on fins i tot s’acumulen algunes bosses plenes de brossa. Ara també hi ha tubs escampats per terra amb el perill que suposa el mal estat del cablejat per a la seguretat de les persones que travessen.

Cal recordar que si bé encara ara el manteniment de la Ronda de Felanitx correspon a l’ajuntament de Manacor, a l’espera que sigui assumit d’una vegada pel Consell de Mallorca, el pas soterrat sí que seria, com les rotondes, una qüestió que escaparia al règim municipal.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad