Primer pacient a la UCI de Manacor per Covid després de tres mesos

En aquests moments són 9 els que resten a planta

 

Males notícies són les que arriben des de l’Hospital de Manacor, que malgrat ha baixat en número de pacients totals amb coronavirus de 13 a 10, registra el primer malalt a la Unitat de Cures Intensives (UCI) des del 25 de maig passat. Tres mesos des de que els dos darrers infectats per coronavirus deixaren la UCI per passar a planta. Així idò, ara mateix són 9 les persones ingressades a planta i una de més greu que romandrà vigilada en tot moment pendent d’evolució. Cal recordar que fins al centre hospitalari manacorí també hi arriben pacients d’altres municipis de la comarca.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad