Nova empenta per omplir totes les parades de la plaça de Ses Verdures

Està previst que tots els trasts quedin plens a finals d’enguany

 

La regidora d’Agricultura i Mercats, responsable de la Plaça de les Verdures, Cristina Capó, ha anunciat que el seu departament ja té a punt la licitació per a la resta de parades buides de la plaça i que ara mateix són vuit entre simples, dobles i triples. Encara que també n’hi ha algunes que no tenen actividad o per vacances o per malaltia de qui la du en aquests moments. “Feim feina perquè la Plaça de les Verdures pugui recuperar la importància que mereix i que sigui una zona plena de vida”. Està previst que totes les parades quedin plenes a finals d’enguany, aproximadament.

Igualment, l’ajuntament de Manacor iniciarà aquesta tardor una actuació de manteniment pressupostada en 19.000 euros amb l’objectiu de retirar el rovell de les bigues de la coberta dels dos edificis del mercat on s’allotgen les parades i pintar-les de bell nou. En un futur, ja amb pressupostos de 2021 es duran a terme altres reformes com per exemple la que afectarà a les actuals reixes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad