Els ingressats per coronavirus a Manacor pugen de 8 a 13 en un dia

De moment cap d’ells ha hagut de ser traslladat a la UCI

 

Cinc ingressats més en tan sols 24 hores de diferència. L’hospital de Manacor ha confirmat que avui dimecres les xifres han tornat a ser dolentes i han passat de 8 a 13 pacients ingressats a planta per Covid-19. Una pujada significativa si tenim en compte que la setmana passada eren tan sols quatre.

De moment i segons fonts del propi centre hospitalari, cap d’ells ha hagut de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es confirma d’aquests forma la incidència al Sector Sanitari de Llevant d’un rebrot de la malaltia, a l’espera de veure com evoluciona la situació aquesta setmana.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad