Els ingressats per coronavirus a Manacor pugen de 8 a 13 en un dia

De moment cap d’ells ha hagut de ser traslladat a la UCI

 

Cinc ingressats més en tan sols 24 hores de diferència. L’hospital de Manacor ha confirmat que avui dimecres les xifres han tornat a ser dolentes i han passat de 8 a 13 pacients ingressats a planta per Covid-19. Una pujada significativa si tenim en compte que la setmana passada eren tan sols quatre.

De moment i segons fonts del propi centre hospitalari, cap d’ells ha hagut de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es confirma d’aquests forma la incidència al Sector Sanitari de Llevant d’un rebrot de la malaltia, a l’espera de veure com evoluciona la situació aquesta setmana.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad