La peixateria municipal tornarà a obrir per setembre

Pescados David Castel SL s’endú la concessió. Després d’onze anys tancada obrirà de dilluns a dissabte

 

La peixateria municipal de la plaça de Ses Verdures tornarà a obrir les seves portes a mitjan mes de setembre, després d’onze anys tancada. L’ajuntament de Manacor ha adjudicat la concessió administrativa a l’empresa Pescados David Castel SL, que ha aconseguit la puntuació més alta de les dues ofertes presentades, en aquest cas per 8.400 euros anuals (el preu de sortida era de 4.500 euros), a raó de 700 euros mensuals. La concessió és per un període de cinc anys, prorrogable per cinc més.

 

Interior de la peixateria de la plaça de Ses Verdures, avui dematí

 

El local de la peixateria té una superfície de 64 metres quadrats i està distribuït en una zona d’atenció al públic, zona de venda i manipulació, zona d’obrador, un vestidor i un bany. A més d’una cambra frigorífica ja instal·lada. Per tant tot està a punt perquè el servei pugui posar-se en marxa a manca de dur-hi els estris propis o les bàscules. La regidora d’Agricultura i Mercats, Cristina Capó, ha destacat la importància d’aquesta adjudicació “que permetrà dinamitzar una zona comercial emblemàtica”.

Un 40% de productes ecològics

“La peixateria municipal és un símbol pels manacorins, i tornar-la a veure oberta ens satisfà profundament ja que el comerç local de proximitat és una de les apostes d’aquest govern municipal”, ha dit Capó, que recorda que com a mínim el 40% dels productes que oferirà la nova empresa concessionària comptaran amb l’etiqueta ecològica europea, d’acord amb el que va establir l’Ajuntament a les bases del concurs. L’horari comercial serà de 8h a 19h, amb dues hores per dinar, de dilluns a dissabte.

 

S’aprova el reglament de Ses Verdures i s’obri el concurs de la peixateria

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad