Margalida Rosselló és la nova directora de l’Escola de Mallorquí

Substitueix Emma Terés en el càrrec a conseqüència de la seva dimissió després de nou anys

 

Margalida Rosselló és, de dia 1 d’agost, la nova directora de l’Escola Municipal de Mallorquí. La historiadora manacorina substitueix Emma Terés en el càrrec a conseqüència de la seva dimissió després de nou anys. Rosselló, professora d’Història i Geografia de secundària, és també creadora i professora dels exitosos cursos d’Història de Mallorca de l’Escola de Mallorquí que s’imparteixen des del 2014. A més, ha exercit anteriorment de directora de l’entitat durant la baixa per maternitat d’Emma Terès.

Segons el batle Miquel Oliver, “la gerència d’institucions culturals com l’Escola Municipal de Mallorquí i l’Institució Alcover està impregnada de la personalitat i la manera de fer de la persona, hi ha ideari i filosofia darrere” i afegeix que són pilars pels drets lingüístics i la cultura pròpia.

Fa 47 anys que l’Escola Municipal de Mallorquí treballa activament en la defensa, promoció i difusió de la llengua i la cultura catalanes per mitjà de cursos, tallers, monogràfics i publicacions. És una institució cabdal que cada any creix tant en nombre d’inscripcions com en propostes educatives i culturals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad