Margalida Rosselló és la nova directora de l’Escola de Mallorquí

Substitueix Emma Terés en el càrrec a conseqüència de la seva dimissió després de nou anys

 

Margalida Rosselló és, de dia 1 d’agost, la nova directora de l’Escola Municipal de Mallorquí. La historiadora manacorina substitueix Emma Terés en el càrrec a conseqüència de la seva dimissió després de nou anys. Rosselló, professora d’Història i Geografia de secundària, és també creadora i professora dels exitosos cursos d’Història de Mallorca de l’Escola de Mallorquí que s’imparteixen des del 2014. A més, ha exercit anteriorment de directora de l’entitat durant la baixa per maternitat d’Emma Terès.

Segons el batle Miquel Oliver, “la gerència d’institucions culturals com l’Escola Municipal de Mallorquí i l’Institució Alcover està impregnada de la personalitat i la manera de fer de la persona, hi ha ideari i filosofia darrere” i afegeix que són pilars pels drets lingüístics i la cultura pròpia.

Fa 47 anys que l’Escola Municipal de Mallorquí treballa activament en la defensa, promoció i difusió de la llengua i la cultura catalanes per mitjà de cursos, tallers, monogràfics i publicacions. És una institució cabdal que cada any creix tant en nombre d’inscripcions com en propostes educatives i culturals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad