L’Ajuntament es personarà com a acusació en el cas del moix mort al carrer d’Artà

El batle Miquel Oliver així ho ha anunciat
“Quan creus que vius en una societat avançada, on el respecte a les persones i als animals hi tenen un lloc important, boten notícies com aquesta”, es lamentava ahir vespre el batle de Manacor, Miquel Oliver, en referència al suposat assassinat dissabte d’un moix al carrer d’Artà per part de quatre joves, dos dels quals foren detinguts i passaren la nit en dependències policials; al temps que anunciava que el propi Ajuntament es personarà com acusació en aquest cas.

Va ser durant la matinada quan, suposadament els gíngols de mal de l’animal van despertar als veïnats del carrer, que van veure com quatre joves tenien fermat el moix mentre el torturaven. Després de donar avís a la Policia Local, uns agents de la Local i la Nacional es va personar en el lloc. Van poder detenir a dos dels quatre sospitosos, que caminaven en aquells moments per la zona, i que van confessar haver tirat l’animal a un contenidor, segons les seves versions, perquè ja havia estat prèviament atropellat per un cotxe.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad