Obrin dos expedients sacionadors per valor de 18.000 euros a l’empresa de neteja

A les tres faltes greus con aquestes es podria plantejar la rescissió del contracte

 

El departament de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ha obert dos expedients sancionadors a la concessionària de neteja Lumsa per un valor total de 18.000 euros. La primera és una proposta de sanció de 15.000 euros per no disposar dels vehicles que s’estipulaven al contracte (alguns d’ells ja haurien de ser elèctrics) i funcionar amb uns altres de més antics. Mentre que la segona, de 3.000 euros, és per un incumpliment en les freqüències de pas per determinats carrers i estipulada com a falta greu. Si l’empresa acumulés tres d’aquestes faltes es consideraria ‘molt greu’, el que podria comportar inclús, la rescissió del contracte.

“Una concessió que ens costa a tots 370.000 euros cada mes s’hauria de cumplir de dalt abaix”, argumenta el regidor municipal de Medi Ambient, Sebastià Llodrà. “Avui en dia les freqüències es poden controlar per GPS, per tant l’obertura de l’expedient està justificada”. Demanat pel problema de les males herbes que creixen a les voreres de pràcticament tots els carrers de Manacor, Llodrà explica que “és responsabilitat de les agrenadores i agrenadors manuals. Llevar-les és part de la seva feina”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad