Forats enormes apareixen misteriosament al camí que va de s’Ermita a sa Roca

La imatge

 

Com si fossin cràters, com impactes de meteorit. El camí que conecta s’Ermita de Santa Llúcia de Manacor amb sa Roca, una ruta molt popular entre corredors i caminaires de la zona, va aparèixer ahir amb uns enormes i misterioros forats que dificulten i molt el pas de persones. D’aproximadament uns dos metres de diàmetre i més de dos de fondària, encara es desconeix ni qui els ha fet ni quin és el seu propòsit.

L’ajuntament de Manacor, que aquest matí encara no en sabia res, s’ha posat a fer feina per averiguar el motiu d’aquests grans forats fets amb maquinària i es probable que tècnics de Medi Ambient s’acostin avui a la zona, molt propera a l’antic camp de tir, per treure el net de la qüestió. Alguns corredors pensen que es podria tractar d’algun veí proper al camí que voldria impedir el pas a peu devora la seva finca.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad