Aquests són els actes d’unes Festes del Carme sense processó marítima ni focs

La crisi sanitària romp dues tradicions ininterrompudes durant dècades

 

La crisi sanitària farà que enguany i per primera vegada en moltes dècades, no hi hagi ni processó marítima a Porto Cristo pel Carme, ni focs artificials el darrer diumenge de festes. Aquest dimarts migdia s’ha dut a terme la presentació del cartell de les Festes del Carme 2020, unes celebracions que començaran amb una xerrada d’APROP, a les 20 h al Club Nàutic, i acabaran el diumenge 19 amb jocs infantils a càrrec de Tres Potes, a les 10,30 hores a la plaça del Sol i la Lluna, i teatre a la fresca amb l’obra Una flor no fa estiu, a les 22 hores allà mateix.

 

Per accedir als actes i garantir el compliment de les mesures excepcionals de prevenció, es podran recollir les entrades gratuïtes a l’Oficina Municipal de Turisme de Porto Cristo, a la plaça de l’Aljub a partir de dia 8 de juliol, de les 10.30 h a 13.30 h. Les entrades aniran enumerades i amb un color específic per a cada acte amb aforament limitat.

Segons el regidor de Festes, Artur Aguiló, «hem volgut que les Festes del Carme es poguessin celebrar i que ho poguéssim fer amb la màxima seguretat possible». A més, ha volgut fer menció a «la gran quantitat de gent i entitats que participen per poder configurar el programa» i agrair la seva col·laboració. Per la seva banda, el regidor de zona costanera, Sebastià Nadal, ha volgut afegir que «estam contents de poder celebrar una festivitat molt celebrada a Porto Cristo que enguany, donada la situació sanitària, ha esdevingut més familiar que mai».

Finalment el batle, Miquel Oliver, ha assegurat que el municipi “vol ser referent en garantir les condicions de seguretat a les festes que venen” i, per això, demana comprensió als veïnats donat que “no són les festes que voldríem, són unes festes atípiques adaptades a un temps atípic”.

A més, a la presentació hi ha assistit el regidor d’Activitats, Carles Grimalt.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad