L’Ajuntament estudia dur a un dipòsit aquells cotxes abandonats un mes seguit al carrer

Per evitar problemes de seguretat i mala imatge

 

L’ajuntament de Manacor vol acabar amb la mala imatge que comporta tenir vehicles abandonats a nombrosos carrers i places del municipi. Una pràctica que s’extén també fins al polígon industrial, on la PIMEM ha protestat en varies ocasions pels mesos en que molts cotxes duen sense moure i amb la degradació constant del pas de temps. Així el departament de Medi Ambient local està estudiant fórmules per aconseguir que tots aquells cotxes que faci més de quatre setmanes que estiguin al mateix lloc sense moure, puguin ser retirats.

Des del consistori aclareixen que es tractaria de dur-los fins a un dipòsit municipal, no de dur-los a desballestar o donar-los de baixa. En tot cas sí que s’eliminarien de l’espai públic. D’aquesta forma, a més de treure un problema de seguretat del carrer, s’escurçarien els plaços que marca la llei a hores d’ara perquè la grua pugui actuar i donar per oficialment abandonat un vehícle, uns tràmits que poden durar inclús prop d’un any.

14.250 euros en multes per abandonar cotxes a Manacor durant 2020

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad