14.250 euros en multes per abandonar cotxes a Manacor durant 2020

A raó de 750 euros per 19 expedients sancionadors

 

L’ajuntament de Manacor ha obert expedients sancionadors per un valor de 14.250 euros en el que duim d’any 2020 per abandonar vehicles a la via pública. El que significa que en aquests primers sis mesos (i amb el confinament pel mig) el departament de Medi Ambient ha posat fins a 19 multes per incumpliments “molt greus” de l’ordenança municipal, que es tradueixen en 750 euros per cada una.

L’abandó reiterat de cotxes als carrers i polígons del municipi de Manacor ha fet que des del consistori posin fil a l’agulla i no s’esperi a la retirada del vehicle per iniciar el corresponent expedient que acabi en sanció econòmica. De fet els plaços que permeten la Policia Local treure un cotxe dels carrers es poden allargar més de mig any pel gran nombre de tràmits administratius que exigeix l’estat.

Print Friendly, PDF & Email

1 thought on “14.250 euros en multes per abandonar cotxes a Manacor durant 2020

Comments are closed.