L’OCB local rebutja els “atacs feixistes” a comerços de Manacor els darrers dies

“Aquests esdeveniments el que pretenen intimidar tant comerciants com la gent en general”   

 

L’Obra Cultural Balear ha fet públic avui el seu més absolut rebuig davant els esdeveniments succeïts durant els darrers dies a Manacor, on un home amb un quad amb dues banderes espanyoles, una d’elles inconstitucional, s’ha dedicat a entrar a negocis del poble exigint que li parlessin en castellà en un to despectiu.

“Aquests esdeveniments el que pretenen intimidar tant comerciants com la gent en general i que compten amb el vist-i-plau i el ‘mirar cap a una altra banda’ de mitjans de comunicació de caire estatal que, dia rere dia, promouen aquestes actituds envers la nostra població, donant minuts de glòria a personatges que tan sols pretenen enfonsar en la misèria més absoluta les nostres illes”, critica la OCB local.

“Des de l’OCB rebutjam ambdós comportaments i ens posam a disposició de la gent de Manacor o de qualsevol punt de l’illa, per emprendre accions legals en contra d’aquesta casta de supremacisme, que pretén fer malbé la pau social de les nostres Illes”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad