Torna la música en directe arreu del municipi

Els concerts seran tots aquest proper diumenge, Dia Mundial de la Música

 

L’ajuntament de Manacor ha decidit impulsar un conjunt d’actuacions musicals que es duran a terme aquest diumenge 21 de juny, i que serviran per celebrar el Dia Mundial de la Música. La iniciativa, compartida pels departaments de Cultura i Fires, vol reivindicar la música com a forma de cohesió, de cultura i d’alegria en uns moments difícils.

El regidor de Fires, Carles Grimalt, explica: “Esperam que la gent s’apropi, sempre amb les mesures de seguretat recomanades, i que retorni al col·lectiu de músics l’alegria que ens han donat durant el confinament”. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Mateu Marcé, ha volgut destacar la reactivació presencial del món cultural, que ha hagut d’adaptar-se a nous formats per arribar a la gent en temps de confinament. “La cultura no s’atura”, ha conclòs.

Els concerts seran els següents:

Porto Cristo – Passeig de la Sirena

Marcela Ceorolo

Son Macià – Plaça de l’Església

Andreu Galmés

S’Illot – Plaça des Mollet

Monxos

Manacor
Plaça de sa Bassa – Train of Love

Passeig de na Camel·la – Tom Trovador

Plaça de Ramon Llull – Alex Maldonado

En tots els casos, les actuacions es duran a terme a les 20.30 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad