Els regidors escolars despedeixen el curs polític

Van debatre sobre el Casal de Joves i sobre futures festes del municipi

 

Ahir horabaixa es va dur a terme el primer Consell d’Infants de Manacor virtual. El batle, Miquel Oliver, va donar la benvinguda al conjunt de representants de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi, per recordar l’adaptació i l’esforç que ha hagut de fer la comunitat educativa aquests mesos i recordar les dues finalitats del ple: presentar propostes i donar l’adéu als representants de 6è de primària, que donaran pas als que ara acaben 4t.

El debat es va centrar en les dues propostes principals del Consell, impulsar un casal de joves i decidir part de les festes del municipi. Respecte del casal de joves es van donar idees molt diverses sobre què hauria d’incloure, des d’una sala d’estudi a una de pintar, passant per un espai a l’aire lliure o sales per acollir associacions. Pel que fa a les festes les idees també han estat moltes: establir una carrera solidària, jocs per aprendre la història de la festa o espais d’intercanvi amb nins i nines de la mateixa edat.

Finalment, es va anunciar que a finals de mes es durà a terme una trobada més distesa per entregar els diplomes als qui el curs vinent ja no seran representants al Consell.

El Consell d’Infants de Manacor és un organisme de participació ciutadana amb la finalitat de donar a conèixer a polítics, tècnics i a la ciutadania en general les inquietuds dels més petits i petites. Un espai on nins i nines poden reflexionar sobre els temes que els afecten directament en relació amb el municipi i on poden expressar les seves propostes, idees, opinions i necessitats. Al Consell hi són representades totes les escoles del municipi amb dues conselleries, una de 5è de primària i una de 6è. En total, vint-i-quatre nins i nines.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad