Els nous hotels urbans que prest obriran a Manacor

Dos dels projectes ja han estat registrats a la delegació d’Urbanisme municipal

 

Manacor s’està convertint, poc a poc, en un punt atractiu per a promotors i empresaris de l’hosteleria que pretenen obrir nous establiments hotelers dins la ciutat de Manacor. Sense pressa però sense pausa, ja hi va havent projectes més perfilats i que ja han entrat dins el departament d’Urbanisme municipal, i d’altres que els falten detalls com un estudi històric per passar el tall administratiu.

Tots ells tenen però, un denominador comú: estan situats al centre del poble i per tant cerquen la peculiaritat que otorguen els antics casals com a reclam d’un turisme de qualitat. I aquí és un l’Ajuntament hi està fent feina per tal d’accelerar les llicències que permetin les reformes d’uns casals, tots ells inclsosos dins el catàleg de Patrimoni local.

Hi ha dos projectes que ja estan entrats a l’Ajuntament, els dels carrers Nou i del Baix Riera, i dos o tres més en vies de ser presentats, els dels carrers Francesc Gomila i el de la plaça de ses Verdures, almanco. Així ho explica la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

“Estic totalment a favor dels hotels urbans i crec que els hem de donar totes les facilitats, perquè no hi ha una millor manera per rehabilitar i transformar casals que ara estan desaprofitats; perquè més enllà del sol i platja el municipi sigui conegut pel seu patrimoni i així millorar també la nostra qualitat turística. Crea llocs de feina i posa en valor un patrimoni d’edificis catalogats”.

Febre hotelera al centre de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad