Noves analítiques troben altes concentracions d’enterococos intestinalis a Porto Cristo

Una bactèria que també procedeix dels vessaments fecals derivats de les darreres tormentes, per manca de pluvials

 

Les darreres analítiques fetes a l’aigua de la platja de Porto Cristo demostren que, si bé s’han pogut controlar els nivells d’E-coli elevats que es registraren divendres tan devora l’arena com a la zona del Club Nàutic, s’han trobat altes concentracions d’Enterococos Intestinalis, una bactèria que també procedeix de vessaments fecals derivats de les darreres tormentes. Així els nivells d’enterococos al Club Nàutic són de 100 ufc/100 ml, mentre que a la platja són molts més elevats i damunt dels límits recomanables per poder obrir, de 500 ufc/100ml.

La platja de Porto Cristo ha de tancar per vessaments fecals

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad