L’Ajuntament activa 450.000 euros per ajudes a autònoms i empreses locals

300.000 per ajudar a pagar lloguers o material higiènic

 

L’ajuntament de Manacor aportarà 150.000 euros per ajudar als autònoms manacorins a afrontar la crisi post-coronavirus. Així ho ha anunciat la regidora Núria Hinojosa, qui ha assenyalat que prest es firmarà un conveni amb el Govern de les Illes Balears, amb la finalitat d’afegir aquesta quantitat als vuit milions d’euros que l’executiu balear té previst destinar a ajudes a autònoms. “Sempre amb la condició que aquests doblers van a parar a veïnats de Manacor”, explica Hinojosa.

Així mateix, el consistori activarà una partida de 300.000 euros dels pressupostos municipals per a micro, petites i mitjanes empreses del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi econòmico-sanitària. L’ajuda anirà enfocada sobretot al pagament de lloguers de locals comercials que no hagin estat perdonats o reduïts pels propietaris o per a les despeses de material higiènic com mascaretes, guants o gels.

Perquè tot això pugui arribar a bon port i els autònoms i empresaris manacorins puguin arribar a cobrar aquestes ajudes, l’Ajuntament té previst també habilitar un servei per tramitar les sol·licituds, “perquè tots puguin accedir i sen puguin beneficiar. Que no sigui un impediment”.

Es calcula que ara mateix a les Balears hi ha registrats uns 90.000 autònoms, dels quals un poc més del 5% són del municipi de Manacor, el que suposa per tant un 4.550 autònoms locals, aproximadament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad