Baixen a la meitat en un dia els ingressats amb coronavirus a l’hospital

Molt bones notícies des del centre hospitalari manacorí

 

El cap de setmana ha duit molt bones notícies pel que fa al número d’ingressats amb coronavirus a l’Hospital de Manacor. Si ahir divendres parlàvem d’un retrocés fins a deixar el total en quatre persones; avui dissabte la xifra inclús s’ha reduït a la meitat i ara mateix només són dos els pacients que són a planta afectats per COVID-19, una gran progressió descendent que deixa el Sector Sanitari de Llevant (els municipis que tenen el centre hospitalari manacorí com a referent) en una molt bona posició de desescalada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad