Baixen a la meitat en un dia els ingressats amb coronavirus a l’hospital

Molt bones notícies des del centre hospitalari manacorí

 

El cap de setmana ha duit molt bones notícies pel que fa al número d’ingressats amb coronavirus a l’Hospital de Manacor. Si ahir divendres parlàvem d’un retrocés fins a deixar el total en quatre persones; avui dissabte la xifra inclús s’ha reduït a la meitat i ara mateix només són dos els pacients que són a planta afectats per COVID-19, una gran progressió descendent que deixa el Sector Sanitari de Llevant (els municipis que tenen el centre hospitalari manacorí com a referent) en una molt bona posició de desescalada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad