L’olivera del Palau torna a estar decorada per agrair la tasca dels que ens cuiden

La imatge

L’olivera situada ben enmig de la plaça del Palau de Manacor ja torna a estar decorada. Com ha passat en altres ocasions aquests darrers mesos, motius de ganxet, aquesta vegada en forma de cors de distints colors, volem agrair l’esforç dels col·lectius sanitaris i de seguretat que ens han cuidat durant el confinament i ens cuiden aquests dies. Un muntatge artístic i solidari que ha estat idea d’Alejandra Sánchez, i que ha comptat amb la col·laboració de José Miguel Fernández i la pintora manacorina Carme Fuster.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad