L’olivera del Palau torna a estar decorada per agrair la tasca dels que ens cuiden

La imatge

L’olivera situada ben enmig de la plaça del Palau de Manacor ja torna a estar decorada. Com ha passat en altres ocasions aquests darrers mesos, motius de ganxet, aquesta vegada en forma de cors de distints colors, volem agrair l’esforç dels col·lectius sanitaris i de seguretat que ens han cuidat durant el confinament i ens cuiden aquests dies. Un muntatge artístic i solidari que ha estat idea d’Alejandra Sánchez, i que ha comptat amb la col·laboració de José Miguel Fernández i la pintora manacorina Carme Fuster.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad