Manteniment de xifres baixes d’afectats per coronavirus a l’hospital

Es manté de moment la baixada de la corba a Manacor

 

Tal i com contàrem ahir, el número de pacients ingressats a l’Hospital de Manacor positius per COVID-19 es manté en les xifres més baixes des de fa pràcticament dos mesos, quan començaren a confirmar-se els primers casos al Sector Sanitari de Llevant. Una evolució de baixada de la corba que marca el camí a seguir durant les següents setmanes, a l’espera de les repercusions que l’entrada a la Fase I pugui tenir. Ara mateix idò, els malalts ingressats a la tercera planta són tres, que es completen amb tres més a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad