Manteniment de xifres baixes d’afectats per coronavirus a l’hospital

Es manté de moment la baixada de la corba a Manacor

 

Tal i com contàrem ahir, el número de pacients ingressats a l’Hospital de Manacor positius per COVID-19 es manté en les xifres més baixes des de fa pràcticament dos mesos, quan començaren a confirmar-se els primers casos al Sector Sanitari de Llevant. Una evolució de baixada de la corba que marca el camí a seguir durant les següents setmanes, a l’espera de les repercusions que l’entrada a la Fase I pugui tenir. Ara mateix idò, els malalts ingressats a la tercera planta són tres, que es completen amb tres més a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad