Joves músics manacorins i mallorquins versionen ‘Pa amb oli nacional’

Nova versió d’Ocults per celebrar l’inici del desconfinament

Un grup de 28 joves músics de tota l’illa han fet una nova versió de la cançó dels Ocults Pa amb Oli Nacional, “per celebrar un mica l’inici del desconfinament”, explica Adrià Fiol, saxofonista i uns dels molts manacorins que han participat al videoclip penjat ja a Youtube. A la cançó hi participen vuit cantants, tres pianistes, dos percussionistes, cinc guitarristes, dos baixistes i vuit instruments de vents de pobles de Mallorca.

“El projecte es va posar en marxa farà més o menys un mes. L’hi vaig contar a Pere Riera, un amic que m’ha ajudat a organitzar-ho i a fer la mescla d’audio. Vàrem començar a pensar en gent que podria fer-li ganes participar. Tots són amics que coneixíem de grups que havíem tengut, coincidit al Conservatori o a classe”, conta Fiol.

“Quan ja havíem rebut el ‘sí’ de la majoria d’ells, vaig crear un grup per anar comunicant tot el que cadascú podia aportar al projecte. El primer de tot era gravar els audios. Entre en Pere i jo vàrem enviar una maqueta que havíem fet i a sobre d’aquesta els músics, per cordes, ens han anat enviant els seus audios. Després, tots m’han enviat un video tocant o cantant i, els que volien, un video ‘tirant’ una tomàtiga, ja que voliem donar un poc de contexte o historieta al videoclip”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad