Els Cossiers tornaran a sortir dia 29 de maig, però de forma virtual

Ho faran a través de les xarxes socials de l’ajuntament de Manacor

 

La situació excepcional provocada per la crisi sanitària global, fa que enguany les Fires i Festes de Manacor no puguin desplegar-se com estaven previstes. Això vol dir que tampoc els Cossiers podran ballar com és de costum a l’inici de les celebracions de primavera. Per això l’Ajuntament ha programat una sortida virtual del grup el proper 29 de maig i a través de les xarxes socials del propi consistori.

A més, diferents components i músics del grup de dansa ens animen a enviar vídeos, dibuixos o fotografies dels Cossiers (a través del mail: cossiersdemanacor@gmail.com) per així fer un muntatge que animi una festa que, aquest 2020 haurà de ser diferent. “Enguany la situació és especial i toca ser responsables. Però això no vol dir que ens quedem sense Cossiers!”.

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/534450654100311/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad