Els Cossiers tornaran a sortir dia 29 de maig, però de forma virtual

Ho faran a través de les xarxes socials de l’ajuntament de Manacor

 

La situació excepcional provocada per la crisi sanitària global, fa que enguany les Fires i Festes de Manacor no puguin desplegar-se com estaven previstes. Això vol dir que tampoc els Cossiers podran ballar com és de costum a l’inici de les celebracions de primavera. Per això l’Ajuntament ha programat una sortida virtual del grup el proper 29 de maig i a través de les xarxes socials del propi consistori.

A més, diferents components i músics del grup de dansa ens animen a enviar vídeos, dibuixos o fotografies dels Cossiers (a través del mail: cossiersdemanacor@gmail.com) per així fer un muntatge que animi una festa que, aquest 2020 haurà de ser diferent. “Enguany la situació és especial i toca ser responsables. Però això no vol dir que ens quedem sense Cossiers!”.

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/534450654100311/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad