El teatre tornarà a Manacor pel juny, amb un terç d’aforament i mascaretes

L’objectiu és poder dur a terme quasi cent funcions fins a finals de setembre, amb un protocol higiènic estricte

 

L’escena teatral de Manacor tornarà a obrir pel juny. L’ajuntament de Manacor vol reactivar les funcions de la Mostra de Teatre Escolar i d’altres companyies i produccions locals, a fi de tornar a donar vida a l’auditori municipal. El regidor responsable, Mateu Marcé, explica que està prevista una reobertura a principis de mes i amb un terç de la capacitat de l’auditori: “perquè és allà on hi cap més gent, perquè a sales petites no podríem arribar a tothom. Deixaríem dues cadires de distància entre un espectador i un altre”.

El calendari es desglosaria en tres grups:

Mostra de Teatre Escolar: des de principis de juny fins a finals d’agost

Concert de la Banda de Música Municipal

Caps de Setmana: Grups de teatre del Centre d’Adults, Segona Edat, Aproscom i altres col·lectius

Entre el protocol de mesures higièniques que es prendran per a la seguretat d’actors i públic contre el coronavirus, està per exemple l’ús obligatori de mascaretes entre els espectadors i “pels actors si fos necessari”, a més d’assegurar una distància mínima també entre els professionals a l’escena. “És una bona notícia, però només la durem a terme si les condicions ho deixen”.

“S’obriran les portes una hora abans perquè la gent pugui entrar poc a poc i la sortida serà escalonada perquè els espectadors no coincideixin als passadissos”. Pel que fa als banys, “encara que les recomanacions ens diuen que s’han de netejar sis vegades al dia, el que farem es tancar-los per fer nets cada vegada que s’utilitzin”, diu Marcé.

Així mateix les entrades no podrán ser comprades físicament sino que hauran de ser reservades a través de la web del Teatre Municipal o bé per via telefònica. L’objectiu municipal és poder arribar a les quasi 100 funcions des de l’obertura a finals de juny fins a finals del mes de setembre, quan es tornaria a replantejar la situació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad