L’Ajuntament anima als propietaris de cans a diluir l’orina amb aigua i vinagre

Ajuda a evitar olors, brutor i possibles focus d’infecció

 

L’augment d’excrements de ca abandonats a les voreres dels carrers i places del municipi durant els dos mesos de confinament, ha fet que l’ajuntament de Manacor hagi iniciat ara una campanya per, a més d’evitar un tema tan sensible, anar una mica més enllà i animar als propietaris a diluir les pixades amb aigua i vinagre i apagar les olors desagradables.

“Durant les setmanes més dures de confinament són molts els que començaren a passejar amb una botelleta per dissoldre l’orina dels cans. Ajuda a evitar olors, brutor i possibles focus d’infecció. La teoria diu 1/7 de vinagre”, explica el responsable local de Medi Ambient, Sebastià Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad