L’Ajuntament anima als propietaris de cans a diluir l’orina amb aigua i vinagre

Ajuda a evitar olors, brutor i possibles focus d’infecció

 

L’augment d’excrements de ca abandonats a les voreres dels carrers i places del municipi durant els dos mesos de confinament, ha fet que l’ajuntament de Manacor hagi iniciat ara una campanya per, a més d’evitar un tema tan sensible, anar una mica més enllà i animar als propietaris a diluir les pixades amb aigua i vinagre i apagar les olors desagradables.

“Durant les setmanes més dures de confinament són molts els que començaren a passejar amb una botelleta per dissoldre l’orina dels cans. Ajuda a evitar olors, brutor i possibles focus d’infecció. La teoria diu 1/7 de vinagre”, explica el responsable local de Medi Ambient, Sebastià Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad