Coronavirus a Manacor: tot el pont sense nous ingressats

De divendres que les xifres no varien

 

Aquest pont festiu s’ha caracteritzat sanitàriament a la zona de Manacor per no haver tengut incidència en el nombre d’infectats per coronavirus ingressats a l’hospital comarcal. Per tant, de divendres fins avui, vuit són els pacients que en aquests moments es troben ingressats a l’Hospital de Manacor, entre la tercera planta (tres) i la Unitat de Cuidats Intensius (UCI). Un número que no ha variat des del dia 1 de maig i que reforça la línia positiva de la recuperació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad