Coronavirus a Manacor: tot el pont sense nous ingressats

De divendres que les xifres no varien

 

Aquest pont festiu s’ha caracteritzat sanitàriament a la zona de Manacor per no haver tengut incidència en el nombre d’infectats per coronavirus ingressats a l’hospital comarcal. Per tant, de divendres fins avui, vuit són els pacients que en aquests moments es troben ingressats a l’Hospital de Manacor, entre la tercera planta (tres) i la Unitat de Cuidats Intensius (UCI). Un número que no ha variat des del dia 1 de maig i que reforça la línia positiva de la recuperació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad