Emotives línies d’agraïment als professionals de l’àrea quirúrgica de Manacor

“Especialment a les mares, que van deixar les seves reduccions de jornada i la por a contagiar els seus petits per estar sempre aquí”

 

L’Hospital de Manacor ha expressat, en un emotiu escrit, el seu agraïment als treballadors de l’àrea quirúrgica de la tercera planta, que són els qui han hagut de fer front a la crisi sanitària: “Per tots i totes vosaltres, mares, pares, fadrins… per haver estat sempre aquí. Per superar les vostres pors i incerteses, per donar una pas cap endavant quan volies donar-lo cap a enrere. Per muntar, desmuntar, construir, per fer-li front a la realitat, per sumar i ser-hi reinventante pels teus companys i pels pacients”.

“Gràcies a tota l’àrea quirúrgica de l’hospital de Manacor. Avui especialment a les mares, que van deixar les seves reduccions de jornada i la por a contagiar els seus petits per estar sempre aquí, ser mare vol dir sacrificar-te pels teus fills, aquest cop us heu sacrificat per tots nosaltres”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad